Onze organisatie is een pionier in groene energie voor je woning. Wij staan voor duurzame en kwalitatieve producten en een klantvriendelijke dienstverlening. Energieconcepten biedt creatieve oplossingen voor warm water, verwarming, elektriciteit en ventilatie. Je wooncomfort en gebruiksgemak staan hierbij centraal.

Duurzaam

De natuur biedt ons duurzame, milieuvriendelijke energieoplossingen. Groene energie is voor ons de enige optie voor de toekomst. Ons duurzaam gedachtegoed vertaalt zich niet alleen in de keuze voor duurzame producten en diensten. Ook in onze organisatie maken we hier werk van. Op de werkvloer stimuleren we gezonde en eerlijke voeding en het gebruik van ecologische materialen. Een deel van onze winst gaat naar een sociaal project in de buurt.

Comfort

Je verbouwt of bouwt een woning? Voor elke situatie biedt Energieconepten een haalbare oplossing op maat. Je bent op zoek naar een onderhoudsvriendelijke pelletkachel of je kiest voor een geïntegreerd energiesysteem voor zowel warmte als warm sanitair water? In onze aanbevelingen houden we rekening met je levensstijl, je financiële draagkracht én de rentabiliteit op termijn.

Kwaliteit

Degelijk advies en kwalitatieve producten vinden wij belangrijk. Je kunt hiervoor rekenen op de expertise van ons team. Energieconcepten gaat ook buiten de landgrenzen actief op zoek naar gedegen fabrikanten. Al onze leveranciers zijn marktleider in hun branche of werden gelauwerd met kwaliteitslabels. In elk geval bieden ze een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Service

Je vragen en ons aanbod op elkaar afstemmen, daar maken wij graag werk van. Onze adviseurs staan garant voor verantwoorde en pasklare oplossingen die voor jou renderen.

Innovatie

Vijftien jaar geleden was Energieconcepten een pionier in groene energie. Deze rol blijven wij vervullen. Wij volgen dan ook actief de tendensen op het vlak van duurzame ontwikkeling en spelen erop in. In onze relatie met de klant werken wij oplossingsgericht, out-of-the-box.