Duchenne Heroes

Energieconcepten.be fietst mee!
Zondag is het zover!
Dan beginnen wij -team 'GO FOR GIJS' - aan Duchenne Heroes. Deze 7-daagse mountainbiketocht van 700 km door 4 landen, is er om de spierziekte Duchenne in de kijker te fietsen. Maar vooral ook om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek om zo bij te dragen tot het vinden van een oplossing voor deze ziekte.
Je kan onze tocht volgende week online volgen op de website duchenneheroes.be.
Wij danken ook onze mede-sponsors: GEBO, SANUTAL, GEOTHERMA, LEMBREGHTS en REXEL.
Willen jullie ons steunen in de strijd tegen Duchenne en zo deze ziekte de wereld uithelpen? Zo ja dat kan onder de vorm van sponsoring. Voor gestorte bedragen vanaf 40 euro wordt een fiscaal attest bekomen.
Overschrijven kan aan:
NEMA vzw (vlaamse vereniging voor neuromusculaire aandoeningen)
Brusselsesteenweg 24g
9090 melle
IBAN: BE84 7370 2218 5559
BIC: KREDBEBB
Mededeling: Duchenne Heroes 2014, sponsoring team 'Go for Gijs'

Lees meer
Flats20Eindhout

28 nieuwe flats voor senioren in Eindhout

Energieconcepten plaatst in dit project 2 warmtepompen (totaal 80 Kw), 24 m² thermische collectoren, koeling en vloerverwarming.
LAAKDAL - Aan de Oude Tramlijn in Laakdal werd vrijdag de eerste steen gelegd voor de bouw van 28 seniorenflats. Het gebouw, dat gerealiseerd wordt door vzw De Maalder, biedt ook onderdak aan een kapper en een bistro.
Vzw De Maalder bouwt 28 seniorenflats aan de Oude Tramlijn in de Laakdalse deelgemeente Eindhout.

Lees meer
Energieconcepten20Manu Tom Kris

Energieconcepten roept op: gebruik duurzame energie wanneer die beschikbaar is

Energieconcepten uit Arendonk begeleidt particulieren en kmo’s om duurzaam te bouwen en energiezuinig te wonen en werken. Tom Teunkens (links op foto) en Manu Leys (in het midden) houden hierbij de energiemarkt nauwlettend in de gaten. Energieconcepten wil bewoners en bedrijfsleiders sensibiliseren om ook op een economische manier gebruik te maken van duurzame energie en laat studenten van Group T en Thomas Moore Kempen regelmatig simulaties uitwerken en onderzoek voeren.

Lees meer