Energieconcepten 8950 Lr

Doordacht omgaan met de energiebronnen die de natuur te bieden heeft. Dat is al sinds het prille begin de visie van EnergieConcepten. Als pionier voor groene, hernieuwbare energie in woningen blijven we onze creatieve oplossingen voor warm water en verwarming, elektriciteit en ventilatie verder verfijnen.

Ons topteam zorgt ervoor dat onze klanten comfortabel en zo energie-onafhankelijk mogelijk kunnen wonen. Bovendien is het een toffe, jonge bende. En er is goed nieuws: ze zoeken versterking!

Wie zoeken we?

Een ploeg is maar zo sterk als haar zwakste schakel. Daarom verwachten we ook van jou dat je een hart voor hernieuwbare energie uitdraagt, en de ambitie hebt om onze klanten een comfortabele woonsituatie te bezorgen.

Concreet zijn we op zoek naar:

  • Een ploegbaas HVAC en Sanitair

Je bent de schakel tussen de projectleider en de techniekers. Plannen interpreteren, vooruitdenken, collega’s aansturen, helder en vriendelijk communiceren met klanten … je kan en doet het allemaal.

  • Een technieker HVAC en Sanitair

Je bent een vriendelijke, leergierige technieker die de ploegbaas helpt bij het installeren van een gasketel, warmtepomp, zonneboiler en/of ventilatiesysteem.

  • Een technieker Sanitair in Hoogstraten

Willen bijleren is essentieel voor deze job. Je krijgt een interne opleiding om samen met je ploegbaas sanitaire installaties te kunnen plaatsen.

  • Een servicetechnieker

Enige ervaring met verwarming, ventilatie en koeling is voor deze job vereist. Je moet immers zelfstandig, punctueel en met oog voor detail onderhoud en herstellingen kunnen uitvoeren aan duurzame energie installaties.

Hoe kan je solliciteren?

Denk jij (m/v) spontaan ‘Ze zoeken mij!’ bij een van deze openstaande jobs? Laat dan je cv en motivatiebrief achter op de vacaturepagina, en wie weet versterk jij binnenkort ons topteam!