Energieconcepten 9038 Lr

Om aan de top te blijven meedraaien heeft onze ploeg dringend versterking nodig. Als dynamische vakman kom je meteen op een sleutelpositie terecht.

Welke spelersprofielen zoeken we?

Je bent een vriendelijke, leergierige technieker die de ploegbaas helpt bij het installeren van een gasketel, warmtepomp, zonneboiler en/of ventilatiesysteem.

Willen bijleren is essentieel voor deze job. Je krijgt een interne opleiding om samen met je ploegbaas sanitaire installaties te kunnen plaatsen.

Je bent de schakel tussen de projectleider en de techniekers. Plannen interpreteren, vooruitdenken, collega’s aansturen, helder en vriendelijk communiceren met klanten … je kan en doet het allemaal.

Enige ervaring met verwarming, ventilatie en koeling is voor deze job vereist. Je moet immers zelfstandig, punctueel en met oog voor detail onderhoud en herstellingen kunnen uitvoeren aan duurzame energie installaties.

Wat staat er op ons palmares?

Je komt terecht in een bedrijf van pioniers. Energiezuinige technieken die vandaag de norm worden, installeren wij al 15 jaar lang. Allemaal om het wooncomfort van onze klanten te garanderen.

Wil jij meteen bij ons in de ploeg staan?

Stel jezelf voor. Daarna nemen wij contact met jou op.