Werkman

Wij helpen je op weg

Samen met Energieconcepten heb je de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk je installatie zelf te plaatsen, dit met behulp van instructieboekjes en de noodzakelijke specifieke gereedschappen.

Wij maken met jou een stappenplan op waardoor niets vergeten wordt en dat je fier kan zijn op je zelf geplaatste installatie. De eindcontrole en opstart worden verzorgd door Energieconcepten.


Een kant en klare oplossing voor

Sanitair & regenwaterrecuperatie

Persoonlijk stappenplan met de aansluitschema’s volgens de huidige reglementeringen. De specifieke gereedschappen worden uitgeleend.

Ventilatie

Persoonlijk legschema en instructiefiche met voorbeeld foto’s. Energieconcepten zorgt voor de debietmetingen die nodig zijn voor je EPB verslag en de opstart van je installatie.

Vloerverwarming

Verlegschema met instructiefiche en gratis gebruik van tackermachine en afroller.

Energieconcepten 8977 Lr

Wij staan voor jou klaar

Nadat je het startsein hebt gegeven en je aan de eerste fase van je project wenst te starten zullen wij je de nodige materialen aanleveren. Op de werf bepalen we waar de toestellen best kunnen staan en overlopen we waar de nodige gaten moeten voorzien worden. Deze fase is cruciaal voor een ordelijke installatie.

Laat je gezondheid het even afweten of moet de bouw sneller vooruit gaan dan staan onze techniekers steeds klaar om je bij te staan.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen?

Contacteer ons voor de doe-het-zelf mogelijkheden van onze installaties.